Technical Problems and Videos Views Posts Last Post
HS4.010 not starting on latest WIN10 by 3DA0AQ 16 2 2018-11-16 14:12
Last Post by 5B4AIT
HS 4 Default tranceiver displaying too small by 2HS7511 20 1 2018-11-12 19:21
Last Post by 2HS7511
Not picking uo on HS 4.0 by KI4OYV 795 5 2018-09-11 16:31
Last Post by 13HS1807
FLDIGI Rig Profile by K2OI 283 1 2018-04-21 16:16
Last Post by K2OI
Launch error message on MacBook Pro by 43HS2971 300 3 2018-04-02 00:34
Last Post by 43HS2971
Function Keys on the Mac in HamSphere by W9ZSJ 1,393 2 2018-03-19 06:04
Last Post by 43HS2971
loading up issues by G7OQG 413 2 2017-12-26 18:43
Last Post by UA3DCZ
Change in Callsign by KF7UIG 3,988 28 2017-12-18 09:59
Last Post by 13HS1807
How TO change Radio size ? by 2HS6206 3,082 6 2017-12-13 09:03
Last Post by M3GIK
Saved QSL card not being sent - incorrect logged frequency by XZ1DX 343 4 2017-12-03 04:20
Last Post by 13HS1807
WILL NOT LOAD IN WINDOWS 8 by N4HQN 3,064 13 2017-11-27 17:43
Last Post by 57HS2311
Attention, Users with Windows (XP, 7, 8) 64-bit platforms! by 13HS1807 1,698 2 2017-11-27 17:41
Last Post by 57HS2311
Forum Search needs fixing. by 2HS8935 1,035 3 2017-10-31 03:43
Last Post by 242HS392
Log in problems by N8RXX 1,254 5 2017-10-17 22:34
Last Post by 3HS8123
Hamsphere doesn't load. by 79HS1619 1,971 5 2017-09-26 15:44
Last Post by 57HS2311
HamSphere 4.0.10 Crashing. Need some guidance by 47HS598 1,388 5 2017-07-30 10:23
Last Post by 2HS2357
Questions regarding the program. by 2HS9125 614 2 2017-04-22 10:52
Last Post by 13HS1807
I NEED HELP IN AUDIO by 117HS102 4,598 18 2017-04-10 12:51
Last Post by 13HS1807
HS4 Cluster defect? by 13HS1807 578 2 2017-03-13 18:03
Last Post by 13HS1807
the program is cutting itself by 161HS3390 612 1 2017-03-03 21:23
Last Post by 161HS3390
chat function closed? by G4HAK 2,123 5 2017-01-18 20:00
Last Post by 30HS6206
Doesnt work on win 7 64bit by 2M0CDD 4,008 16 2017-01-12 05:11
Last Post by 2HS4685
trouble starting HamSphere   (Pages: 1 2) by 26HS340 8,310 42 2017-01-06 14:14
Last Post by VO2JAS
Hamsphere 4 Stopped Working. SOLVED by G3VGU 1,159 8 2017-01-02 11:38
Last Post by G7VAC
Fldigi for Hamsphere by 26HS2447 4,458 8 2016-11-09 18:03
Last Post by 47HS542
Hamsphere Blog Site not available? by N4MBN 946 2 2016-09-25 17:31
Last Post by 9HS4652
Installing 4.0 giving me problems by K6RVD 884 1 2016-09-24 18:07
Last Post by K6RVD
"ALERT! Network problems. Disconnect!" - iPhone 6S Plus by 2HS7800 1,066 5 2016-08-28 07:03
Last Post by 43HS2680
Empty Window - Firewall - Solved by KE0JVX 854 2 2016-07-31 18:56
Last Post by KE0JVX
Not booting up by M6RLR 987 1 2016-07-20 19:23
Last Post by M6RLR