Technical Problems and Videos Views Posts Last Post
More Mac Troubles by 2HS3312 2,196 5 2012-05-31 03:13
Last Post by A6/VU2EOJ
no sound by 2HS1062 1,546 4 2012-05-26 15:14
Last Post by 5B4AIT
Log Book Doesn't Work!! Running HS 3.0 on a Non-Intel Mac by 2HS7800 1,589 3 2012-05-24 12:50
Last Post by KD8JUF
System probems by KI6NPV 2,248 9 2012-05-03 23:23
Last Post by VA3RST
Cannot log in by 2HS8371 2,651 5 2012-04-29 04:05
Last Post by 2HS8371
Ubuntu and Hamsphere-Start by 13HS881 1,835 2 2012-02-21 20:53
Last Post by 13HS575
callsign by MI6BFJ 1,660 4 2012-02-08 01:06
Last Post by KF5OAT
QSL does not go out ???? by 35HS153 1,421 2 2012-02-05 20:24
Last Post by 13HS575
On win7 64bit, then it has no keypad. by 153HS402 1,589 1 2012-02-03 04:38
Last Post by 153HS402
Dupplicat QSL cards by 2HS464 1,719 1 2012-01-26 07:06
Last Post by 2HS464
problem startyng hsmsphere in linux by N4TKO 1,645 2 2012-01-20 14:37
Last Post by 26HS4168
Help with transmit please by 26HS847 2,987 12 2012-01-04 11:44
Last Post by 44HS510
password not working by 26HS2747 1,835 4 2011-12-29 08:34
Last Post by UV5ETX
Bug in memory setting by KF4O 1,414 3 2011-12-02 13:58
Last Post by KF4O
transmit problem by 26HS284 1,685 6 2011-11-11 16:04
Last Post by 26HS284
Kicked ! by TF1VG 1,770 1 2011-10-22 01:45
Last Post by TF1VG
Callsign & Password Login Problem:X by 9H4CM 4,186 28 2011-10-13 12:14
Last Post by VE3JAR
logging in on hamsphere 3.0.2.2 by 26HS2747 1,970 2 2011-09-23 22:23
Last Post by VE3JAR
Trial by G7TAS 1,598 2 2011-08-19 10:01
Last Post by 5B4AIT
OS X Crash by 2HS3312 2,080 5 2011-08-11 13:30
Last Post by 2HS443
What is the best headset? by M3WPZ 2,077 6 2011-06-22 12:51
Last Post by M3WPZ
Sorry dont like this by G3LDB 1,967 2 2011-05-11 15:40
Last Post by 108HS2107
2.0.19 by K8LEN 3,320 9 2011-04-28 00:20
Last Post by YY4GRO
Using Windows AND Linux by 2HS213 1,966 2 2011-04-10 09:17
Last Post by 1HS104
Problem logging in etc by 26HS2547 2,083 5 2011-03-25 08:24
Last Post by 5B4AIT
Memory below 10 Khz by KD8PJP 1,644 2 2011-03-18 12:31
Last Post by VE3JAR
Debug:TX Audio error:line with format PCM_SIGNED 8000.0 Hz, 16 bit, mono, 2 bytes/frame, little-endian not supported. It seems like the selected audio capture (Recording) device is not working properly. by 29HS253 6,589 4 2011-03-01 12:47
Last Post by VE3JAR
Paid subscription info, but the system don't recognice the payment by 30HS156 2,842 9 2011-02-27 16:01
Last Post by VE3JAR
rejected subscriber by VK2FJRS 2,129 1 2011-02-20 11:22
Last Post by VK2FJRS
forgot pin by 158HS105 2,106 17 2011-02-12 23:44
Last Post by 13HS575