installation errror???
2011-10-24 19:23
Hi,
I just found this software. It seems great, but unfortunately after downloading it and installing it with latest java it still does not work. Upon starting the program i have the receiver interface without details, only the reload and the power button is on. Any idea?
thanks
Re: installation errror???
2011-10-24 20:41
Yes. I have an idea.
If you get the interface, the java works fine.

Please start a web browser. Try to reach these servers

http://server1.hamsphere.com
http://server2.hamsphere.com
http://server3.hamsphere.com

The 3.0 is depending on web pages to for the user interface.

You can download the legacy version 2.0.19 and try that.
http://www.hamsphere.com/download


73
Kelly
Re: installation errror???
2011-10-25 06:45
thanks for the help. The legacy version solved the problem.
Szabi
Re: installation errror???
2011-10-25 07:03
Hi Szabi. The upcoming 3.0.2.5 version will have some changes that probably will solve the "black screen" scenario.

73
Kelly
Re: installation errror???
2012-04-29 13:43
running win xp i to having the same ploblem using v3 black screen scenario but when i run the legacy version no ploblem
Re: installation errror???
2012-05-13 05:41
Error msg. could't load main class. I ran program the other day and made a few contacts but now I get this error. Any ideas ?
David
similar problem the software starts and i start hearing things but if i change band the software stops working and freezes have to hard reset the pc to get it back
Re: installation errror???
2012-07-08 19:02
Hello,

I just reinstalled HamSphere after a hard drive recovery. It is not working. When I load it, all I get is the "shell" with the reload and power buttons. The area where the dials and the dialogue on the are located are all blank white. Also when it loads, it goes "ding". I guess this "ding" is happening instead of the program functioning, without any explanation. I do have my mike and headphones plugged in, and Java installed.
Re: installation errror???
2012-07-08 22:17
I installed win 7 32 bit and I no longer have any trouble. We must never play with services delete somethings because we don't know what their for. This has been an interesting trouble.

and I'm so glad it's fixed

David
73
Re: installation errror???
2012-07-10 22:47
M3AHQ

You said that you get a "black" screen when you run ver. 3.0? I'm getting a white screen. Does your computer make a sound, like a "ding", or other sound suggesting an error on your computer or software?
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login