Transceiver wont load on Hamsphere 4
2015-02-08 21:55
Hi,ive downloaded Hamsphere 4 but cannot open Transceiver for some reason!Just get message to say Please Add the Copyright Plate to your Right?But nothing on my right to Add?Ive installed the latest version of Java also im running Windows XP!Thanks for any help...
Re: Transceiver wont load on Hamsphere 4
2015-02-09 17:15
Can you open the editor? The Plate (with "HamSphere") should be on the main-screen there. Otherwise the transceiver can't start.

73 and good DX from Jörg :-)
JO31ok
Bochum / Germany
Transceiver will not work
2015-03-26 17:46
The Transceiver is on the screen but it just makes a noise no stations available.

- Allen Kostyk
VE6MAN
alpe@shaw.ca
Re: Transceiver wont load on Hamsphere 4
2016-05-22 11:16
Transceiver wont load on Hamsphere 4, Windows 10
Re: Transceiver wont load on Hamsphere 4
2016-05-22 12:05
Maybe it is a good idea to post such questions into the HS 4 forum:

http://www.hamsphere4.com/list.php?54

73 and good DX from Jörg :-)
JO31ok
Bochum / Germany
Re: Transceiver wont load on Hamsphere 3
2016-06-17 04:19
I have reg have callsign and password but unable load Hampshire 3 radio interface
Re: Transceiver wont load on Hamsphere 4
2017-05-16 02:50
I have callsign and password but unable load Hampshire 4 radio interface just wont load transceiver. Editor does come up however.
Re: Transceiver wont load on Hamsphere 4
2017-07-30 10:12
i have encountered this issue after i have tried to edit the transceiver. hamshere logo must be present and it is. but i'm sure it is something im doing wrong.

workaround

this worked for me...

copy the default receiver and work with that one NEVER change the default in any way!
now for some reason this has happened once or twice...my copies worked but then i will change them again and even the default quits
so i just delete the bad copy and default starts working again? hmmmm....
editor or transceiver wouldn't load, what could be the problem? 3.0 will load and works fine
Re: Transceiver wont load on Hamsphere 4
2017-10-26 16:10
64 bit Windows, or 32?
Some error-messages?

73 and good DX from Jörg :-)
JO31ok
Bochum / Germany
Re: Transceiver wont load on Hamsphere 4
2018-03-19 18:49
Windows 10 ops system user just wont load; in editor mode it does shows the correct chosen transceiver. When I sign in into the program it shows me as a subscriber when i select transceiver no go. Hamsphere plate is shown in the editor. Weird and no response whatsoever from Hamsphere. Does not make any sense. Reloaded the program after deleting 4.0, downloaded new version and it took all my contacts, QSO's and QSL cards all disappeared . Does anyone have any idea about what is going on? Latest Java also installed just in case.

KD2DI
Mark
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login