EMAIL ADRES IN CLUSTER
2011-08-08 13:05
HERHAALDE OPROEP (ik denk dat het weinig brengt)
Hallo

Aan iederen die een e.mail adres uitwisseld aan het tegenstation, doe dit NOOIT over het open cluster.
Het word meegelezen door iedereen, maar ook door diegene die jou e-mail adres misbruiken. Ik heb vorige week in het internet gelezen dat iemand zijn email adres 'open' schreef in een cluster, de dag daarop kreeg hij 20. 000 (ja TWINTIGDUIZEND) e mails toegestuurd van porno websites.
Dus gebruik uitsluitend (Alleen subcribers kunnen hier gebruikt van maken) prive berichten.


bv. /private 13hs575 bla bla bla

DUS SCHRIJF HET AUB NIET IN DE OPEN CLUSTER
Re: EMAIL ADRES IN CLUSTER
2011-08-08 15:57
DIT IS ALLEEN EEN TIP VAN MIJ !!!!

Heb je een website, dan zul je misschien op die site ook wel ergens je email-adres vermeld hebben, zodat mensen contact met je kunnen opnemen. Als je email-adres echter 'open en bloot' in het internet staat (of open op Hamsphere cluster staat) kan het ook makkelijk in handen komen van spammers.

Spammers gebruiken veelal scripts om email-adressen te verzamelen. Dit is voor hen een snelle manier waar ze geen omkijken naar hebben; het script verzamelt namelijk de email-adressen en stuurt naar die adressen vervolgens weer een aantal spamberichten. Dat gaat volautomatisch, hier kan je weinig aan doen.

Om te voorkomen dat spammers op die manier jouw email-adres te pakken krijgen, kun je ervoor kiezen helemaal geen contactgegevens op je site (of OPEN OP HET HAMSPHERECLUSTER) te zetten, maar dat is een wel erg rigoureuze oplossing, terwijl er wel degelijk alternatieven zijn. Zo kun je een contactformulier online te zetten wat bezoekers moeten invullen en waarin jouw email-adres niet zichtbaar is.

Maar het kan ook anders!

Er is echter ook een manier om je email-adres wel op je site te vermelden zodat 'echte' mensen die je site bezoeken rechtstreeks contact met je op kunnen nemen, maar zonder dat bepaalde scripts het als een email-adres herkennen, kopiëren en het vervolgens kunnen misbruiken om spam naar te sturen.


HET IS MAAR EEN TIP.
Gr Geert
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login